Дуже швидко та смачно. Пиріг «Яблука на снігу» з дуже ніжною начинкою, просто тане в роті

Інгредієнти:

яблука — 1 кг
Для тіста:

борошно — 1,5 склянки
сметана — 0,5 склянки
масло вершкове — 150 г
сода — 1 ч. л, інформує Ukr.Media.
Для крему:

сметана — 1 склянка
яйця — 1 шт.
цукор — 1-1,5 склянки
борошно — 2 ст. л.
Приготування:

1. Яблука почистити, нарізати тонко. Залити окропом, поки готуєте тісто.

2. Розтопити масло, остудити, змішати зі сметаною та борошном, соду погасити оцтом. Все перемішати і прибрати в холодильник на 30 хвилин.

3. Збити крем, додаючи у суміш сметани та яйця цукор з борошном.

4. Злити воду з яблук. Дістати тісто з холодильника і викласти руками в змащену форму. Рівномірно викласти яблука. Залити кремом.

5. Випікати 50 хвилин при температурі 190 градусів.

6. Присипати цукровою пудрою.

Приємного апетиту!

Share
error: Content is protected !!