Рецепт смачного жульєна: просто пальчики оближеш

Традиційний жюльєн кулінари готують з грибами і куркою, проте сьогодні ми пропонуємо вам приготувати цю страву за оригінальним рецептом — з червоною рибою.

Такий жюльєн виходить дуже ніжним і смачним.

Для його приготування візьміть 400 г філе будь-якої червоної риби, гарненько промийте його, видаліть всі кістки і наріжте маленькими кубиками.

100 грамів будь-якого твердого сиру натріть на крупній тертці, після чого одну велику цибулину дрібно наріжте, а потім наріжте 300 грамів очищених свіжих печериць тонкими пластинками. Добре розігрійте сковороду і підсушіть печериці без додавання масла до тих пір, поки не випарується багато рідини.

Після цього налийте в сковороду трохи рослинного масла і додайте до грибів подрібнену цибулю. Обсмажуйте до тих пір, поки цибуля не стане м’яким, а печериці не придбають золотистий відтінок. Після цього додайте до цих інгредієнтів філе риби і продовжуйте смажити ще 5 хвилин.

Потім додайте в сковороду велику ложку борошна, за смаком поперчіть і посоліть інгредієнти, залийте їх 350 мілілітрів нежирних вершків. Готуйте доти , поки маса не загусне, після чого розкладіть жюльєн по формах, посипте сиром і відправте в духовку, нагріту до 200 °, на 10-12 хвилин.

Share
error: Content is protected !!